duminică, 9 septembrie 2012

bine am... venit!

sunt zile in care, pur si simplu, te trezesti cu ceva in gand... la mine s/a intamplat cu blogosfera. pina sa ajung aici, am baut si vreo doua cafele, am ars destule tigari, am ascultat o tona de melodii vechi romanesti, si... am zis sa rup matza in doua. zis si facut, si.. here i am!

sunt ca un bebe care face primii pasi, si sa stiti ca e faina senzatia. sper sa nu ma fi muncit degeaba pina acum, in sensul in care sa si apara pe blog ce screm acum. oricum, mi/am imaginat ca e destul de greu sa/ti faci un blog, dar din doua clickuri pe google s/a cam facut treaba. inca nu stiu de ce nu pot selecta sa scriu cu paragrafe, apas tab/ul, dar degeaba, nu stiu inca daca sa scriu cu diacritice, au ba, habar n/am daca pot sau nu sa postez fotografii sau filmulete.. anyway, o sa vedem pe parcurs.

simt ca fac ce trebuia sa fac de mai de mult. sa fie intr/un ceas bun! :)

10 comentarii:

  1. Sa fie intr-un ceas cu noroc Sandu!

    Ar fi fost pacat sa nu impartasesti cu noi cele mai nobile ganduri ale tale, avem multe de invatat din experientele altora. E cel mai elegant mod de altfel. O persoana sufletista, romantica si visatoare are mereu ceva de spus te vom citi cu drag mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sa incepi fraza cu litera mare...puteai?

    RăspundețiȘtergere
  3. evident ca puteam... doar ca n/am vrut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Sandu, complimenti :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Extrem de sensibil. Si eu care am crezut prostia cu hormonii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Waw, asta da informatiie valoroasa!

    Also visit my blog post anunturi

    RăspundețiȘtergere