sâmbătă, 30 martie 2013

ia-mă de braț și spune-mi "tu"...

nu sunt eu, clar că nu. simt că trăiesc în alt corp, nu-mi recunosc nici chipul din oglindă. nu recunosc nimic din ce credeam că știu. e tare bizar să trăiești cu cineva despre care nu știi nimic. m-am trezit brusc într-o lume necunoscută. singur, cu dureri de cap și acid în stomac. deprimat, contrariat, frustrat, îngândurat, alambicat și (...)at.

am ajuns să tânjesc după raza de soare, după un gest și o vorbă care nu mai vine. văd atât de departe ziua de ieri. văd deja departe și ziua de astăzi, după cum nu reușesc s-o deslușesc pe cea de mâine. mă simt ca un animal hăituit și vlăguit. confuz și nesigur până și pe culcușul ales în noaptea asta. mi-e frică să adorm pentru că știu deja ce voi visa. sau poate trăiesc aievea.  nu mai știu.

recunosc, am nevoie de o injecție cu bine. și de o perfuzie. am atâta poftă să sug un dram de energie, să-mi umplu plămânii de aer curat. am nevoie să aud voci, am nevoie să văd fețe, am nevoie să-mi regăsesc identitatea, de un scop, de un țel. nu pot trăi în abandon și nepăsare. în neștiință și în întuneric.

alerg de ceva vreme pe străzile pustii în speranța că va veni și dimineața. e lungă și urâtă noaptea asta. mă opresc să-mi trag sufletul necăjit, să-mi potolesc bătăile prostești ale inimii mele triste. și mă gândesc dacă tu mai ești pe undeva, dacă dormi sau rătăcești ca mine înfricoșat de spaime și neliniști.

să știi că te caut mereu cu privirea, măcar de te-aș găsi. să nu mai fiu atât de singur. am împărți răul pe din două și poate am reuși să ațipim. un pic. cât să putem alerga din nou după lumina lumii. hai, nu mă lăsa să te las în noaptea rece. pentru că e unica noastră șansă să evadăm de aici.

ia-mă de braț și spune-mi "tu"...

11 comentarii:

  1. daca te ajuta cu ceva, sa stii ca multi dintre noi impartasim aceeasi stare frecvent. singura diferenta, ca unii au o forta mai mare de a iesi din ea. tu o ai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulțumesc! să împărtășim oare aceeași stare fiindcă ne pasă? :)

      Ștergere
  2. nu stiu de ce anume ne pasa sau nu, cert e ca toti tanjim dupa un dram de energie cand s-au terminat rezervele de combustibil..din pacate, acest pretios combustibil nu se reface stand de unul singur

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. acuma și tu... e trist... normal că e trist din moment ce simt așa... :)

      Ștergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ybeke7_d1zE

    RăspundețiȘtergere
  5. how can i make u smile a bit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-ai gandit vreodata ca poate si altcineva tanjeste dupa privirea ta ? Never say never ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ...poate cine ar trebui zic eu :) te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere