duminică, 7 octombrie 2012

ndi, crar, da!

azi mi-a fost dor. şi ieri mi-a fost. şi alaltăieri şi toată săptămâna şi luna trecută. de frumos, de bine, de râsete, de ochii şi de gura ta. de trupul tău. de părul tău ca valurile mării. de vocea ta. de tine. te strig şi ştiu că mă auzi, te ating şi ştiu că simţi.

eşti cu mine mereu, în respiraţia şi aerul meu. în inima care-mi sparge pieptul de dor. şi nu mă pot opri. şi nu pot să nu mă gândesc, şi nu pot să nu-mi doresc.

lumea-mi spune că sunt trist şi că oricât aş încerca să fiu altfel, par şi mai trist. nu pot fi trist când iubesc aşa ceva. mi-e lumină în suflet ca-n prima zi. e soare şi cald înlăuntrul meu pentru că ştiu că undeva acolo eşti tu. sunt incurabil, ştiu. de asta n-are cum să mă vindece nimeni. inima-mi este dată deja, sufletu-mi este învăluit de îmbrăţişarea ta, iar buzele ferecate de sărutul tău. nicicând n-am simţit depărtarea atât de aproape. şi ziua aceea va veni, chiar dacă va fi cea din urmă. până atunci, şi astăzi îmi va fi dor, şi mâine îmi va fi dor, şi poimâine, şi săptămâna viitoare, şi luna viitoare îmi va fi la fel de dor.

e atâta iubire în mine, atâta drag şi dor. cât pământul şi-ncă o dată. ndi, crar, da!






2 comentarii:

  1. Mi-ar place sa stiu ca starnesc asemenea sentimente in cineva.Vorba ceea..........undeva ,cineva ma iubeste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, care femeie nu si-ar dorii sa fie iubita? sa simta freamatul de iubire al celuilat sa simta ca este intreg universul lui? Pacat insa ca barbati sensibili ca si Sandu sint din ce in ce mai putini iar cei care mai exista sint luati. Ca nu am fost noi cele alese asta e o alta poveste....pacat dar asta este! Nu uita speranta moare ultima!

    P.S Anonim sint convinsa ca poti starni asemenea sentimente in cineva trebuie doar sa intilnesti persoana de care sa te indragostesti iar aceea persoana sa nu fie egoista. Iti doresc din tot sufletul sa o intilnesti!

    Sandu, chapeau encore une fois! Je t'embrasse!

    RăspundețiȘtergere