marți, 31 decembrie 2013

am scăpat de 13, să vină 14...

n-am de gând să schimb prea multe în anul ce vine. voi rămîne inamicul prostiei şi al nesimţirii. adeptul dreptăţii şi sincerităţii. al bunului simţ şi al normalităţii.

îmi doresc să pot avea mai mult timp pentru cei care contează cu adevărat în viaţa mea, să apreciez mai mult lucrurile bune care mi se întâmplă şi să mă aplec mai mult asupra celor care au nevoie de un sfat şi o vorbă bună.

vreau să cunosc oameni noi şi să văd locuri frumoase. să zbor cu avionul şi să mă bucur de magia mării.

a fost un an în care "declaraţia de avere" a suferit modificări importante. am pierdut, printre altele, o casă, dar am câştigat o libertate de care vreau să profit la maxim.

îmi spunea cineva că dacă te visează două femei în acelaşi timp,  e veste de însurătoare. s-a întâmplat, visul nu însurătoarea, aşa că... vedem. nu mă voi însura, dar, oricum, vreau să mă plimb cu cineva de mână, să-mi aduc aminte cum e să iubeşti pe cineva, să simţi cum e să iubeşti şi lumea întreagă să se reducă la asta.

vreau să fac sport, să slăbesc şi să renunţ, cândva, la fumat. să fac mai multe poze şi să mă împrietenesc din nou cu aparatul de filmat. să râd mai mult, să zâmbesc mai mult. să simt din nou lacrimile fierbinţi ale bucuriei.

la mulţi ani. să fie un an frumos şi vesel...


5 comentarii:

  1. Viata este ca o calatorie cu trenul, urcam si coboram des, exista surprize placute la unele statii si tristete adanca la altele...
    Si pentru ca faci parte din trenul meu iti doresc din suflet o lunga si placuta calatorie! La multi ani, Sandu!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA,minunate sunt gandurile tale, e foarte importanta libertatea, dar si mai important este sa sti cum sa te bucurie de ea si cum sa o fructifici...., e bine si frumos sa intalnesti oamenii extraordinari care sa iti dea acele lacrimi de bucurie.
    numai ganduri de bine.

    RăspundețiȘtergere